FIRMA PICKLES ROTTERDAM

FIRMA PICKLES ROTTERDAM Burgers & Wines

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 175 beoordelingen
21 okt 2020 om 21:35 Lekkere hamburgers, net zoals in de zaak. Maar de frites waren niet helemaal gaar, lauw en zacht. (Het is ongeveer 9 minuten fietsen) Bezorging was prima
21 okt 2020 om 15:53 Super! Heel goed eten en verkeken op hoeveel het was! Haha. 1 aanmerking; weinig saus / garnering. Maar het vlees ( hamburger) en de rozemarijn patat ! Ga hier zeker nog een keer bestellen.
10 okt 2020 om 23:00 Als je trek hebt in een grote goeie gevulde, geen standaard burger.. dan zeker bestellen! Wat was dit lekker.. Een burger hoe je ‘m wilt hebben. Lekkere friet erbij, ik heb mijn favoriete zaakje wel gevonden!
26 sep 2020 om 18:36 Zeer teleurstellend! Zoals de vorige keer bij de bestelling in de opmerkingen aangegeven dat het broodje Glutenvrij moest zijn. Blijkt bij aankomst dat het een normaal broodje is. Ergste nog dat je niet je geld terug krijgt!
13 sep 2020 om 15:21 Burger was te pink inside. I like mine medium rare/wel done
6 sep 2020 om 14:17 Burger was rauw, patat slap en vet. Dit was voor mij de laatste keer.
6 sep 2020 om 8:51 Lekkere hamburger!!
12 aug 2020 om 19:51 Hele lekkere hamburger, verse sla zelfs erop. Patat was wat zacht maar kan niet anders als je eten bezorgd wordt, maar deze was ook goed samen met de mayonaise. Al met al zijn de hamburgers een aanrader de Firma Pickles.
12 aug 2020 om 8:41 Excellent burger (as usual)
11 aug 2020 om 20:23 Vanwege goede ervaring nog een keer besteld, dit keer was de friet wat slap en leek het op een laatste restje. Burger was verder prima.
3 aug 2020 om 11:57 De cheeseburger en frites besteld en waren erg goed, broodje was ook vers en smaakte goed. De bezorging was sneller dan verwacht. Zeker een aanrader.
18 jul 2020 om 20:16 Burger was erg goed, ook verpakking was van de juiste kwaliteit. Bezorging goed op tijd en duurde niet lang ookal hadden we niet van te voren besteld op zaterdag